A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Plakát nyomtatás

A termék jellemzőinek megadása után adhatja le rendelését. Ha pedig egyedi rendelést szeretne leadni ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor kattintson az Egyedi ajánlatkérés gombra!

1. Paraméterek megadása

2. Mennyiség választása

Mennyiség
Nettó ár
Bruttó ár
Az árajánlat megtekintéséhez kérjük válassz a baloldali paraméterek közül!

3. Rendelje meg a terméket

Szállítás

-

Termék ár (nettó): -
Reklámhordozó termékdíjat az ár már tartalmazza
ÁFA összesen (27%): -

Összesen:

-

Kérjük a termékhez kapcsolódó fájlokat (grafikákat) a következő oldalon feltölteni!

Termékleírás

Plakát


A plakát kiváló módja a tájékoztatásnak és a reklámozásnak. A digitalizáció erős térnyerése ellenére a plakát továbbra is népszerű reklámeszköz, amelyet előszeretettel alkalmaznak a cégek. Ha plakát készítésen gondolkodik, akkor meg tudjuk erősíteni elhatározásában, hiszen kiváló módja az adott szolgáltatás, termék vagy vállalkozás hirdetésének.
 


Jól megtervezett plakát


Milyen az ideális plakát?

A plakát legfőbb célja, hogy adott időszakban egy bizonyos terméket vagy eseményt reklámozzon. A plakátokat elsősorban olyan helyen érdemes kihelyezni, ahol sok ember megfordul, így tudomást szerez a szolgáltatásról, eseményről vagy termékről.


Na, de milyennek kell lennie a plakátnak, hogy valóban elérje célját?


A legfőbb jellemzők:

•    Figyelemfelkeltő, érdekes cím
•    Jól hangzó mottó vagy szlogen
•    Tetszetős dizájn
•    A legfontosabb információk röviden, tömören


A fenti szempontokat szem előtt tartva a plakát elérheti célját, az az sok ember figyelmét felkeltheti.

Manapság az emberek mindössze pár tizedmásodpercig szentelnek figyelmet egy-egy témának, dolognak, hirdetésnek. Tehát az adott reklámeszköznek, ebben az esetben a plakátnak nagyon meggyőzőnek, figyelemfelkeltőnek kell lennie. A jól megtervezett plakátnak az emberek figyelmet szentelnek és igyekeznek megjegyezni a rajta látottakat.

A plakát szövegezését, dizájnját érdemes megtervezni. Ebben az esetben is igaz az örökérvényű igazság, miszerint a kevesebb néha több. A letisztult dizájn sokkal tetszetősebb, mint amikor a plakát szinte agyon van zsúfolva, annyi minden található meg rajta. A rengeteg részlet, sok-sok felirat bántja a szemet, így a plakátot megtekintők épphogy csak vetnek majd egy pillantást a plakátra, majd mennek is tovább, anélkül, hogy a plakát tartalmából bármit is megjegyeznének.

Ha rendelkezik kellő szépérzékkel és nem jelent problémát időt szakítani a plakát megtervezésére, akkor nem is kell feltétlenül szakember segítségét kérni, hiszen egymaga is meg tudja tervezni. Ma már kiváló tervező programok érhetők el, amelyek ingyenesen vagy egy kis ráfizetéssel tökéletesen használhatók akár a plakát dizájnjának megtervezésére is.
 


Plakát nyomtatás a legfontosabb információkkal


Saját képek? Jöhetnek!

Különösen a termékek esetében érdemes saját fotókat felhasználni, azonban csak is abban az esetben, ha a kép professzionális minőségű. Ha a fotó minőség terén egyértelműen hagy maga után kívánni valót, akkor jobb nem felhasználni, mivel nem kelt profi hatást, így a vállalkozásról vagy az adott termékről, szolgáltatásról, eseményről is rossz képet fest le.

Az érdeklődők, potenciális vásárlók ugyanis könnyen azt gondolhatják, hogy ha már a plakát sem igényes, akkor valószínűleg az is hasonlóképp silány minőségű, amit hirdet.

A saját képek mindenképp előnyösek, ugyanis sokkal személyesebbé teszik a plakátot. Ráadásul egyfajta referenciaként is szolgálhatnak.
 


Minőségi plakát nyomtatás


Minőségi nyomtatás – A mi feladatunk

Ha a plakát dizájnja elkészült, akkor jön a végső feladat, még pedig a plakát nyomtatása. Ha jól mutat a laptop képernyőn, akkor ideje a valóságba is átültetni a tervet. A megadott paraméterek alapján kinyomtatjuk a minőségi plakátot, akkora mennyiségben, amelyben megadta. A méretet érdemes alaposan átgondolni és csak azt követően sort keríteni a rendelés leadásra, hogy nehogy utólag szembesüljön azzal, hogy más volt az elvárás, mint amire kattintott! A nagyobb méretű plakátokra jellemzően több minden elfér, sokkal szellősebben lehet elhelyezni a különféle dizájn elemeket, de azért ebben az esetben sem szabad túlzásokba esni.

Ha teljesen egyedi elképzelései vannak a plakát kapcsán, formabontó ötletekkel állna elő, akkor érdemes ajánlatot kérni és egyeztetünk a részletek kapcsán.