A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Névjegykártya nyomtatás

A termék jellemzőinek megadása után adhatja le rendelését. Ha pedig egyedi rendelést szeretne leadni ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor kattintson az Egyedi ajánlatkérés gombra!

Termékleírás

·        Névjegykártya

A jó névjegy a digitális korban is az üzleti kapcsolatépítés egyik legfontosabb eszköze. Az első benyomás, mely kézzelfogható jellegének köszönhetően szavak nélkül is rengeteget elárul vállalkozásunkról. Éppen ezért fontos, hogy névjegyünk mindig kreatív, professzionális minőségű és kifogástalan kivitelezésű legyen. Olyan, ami határozottságot és szakmaiságot sugall, ezáltal pillanatok alatt képes megfogni a leendő ügyfelek érdeklődését.

Legyen az első benyomás tökéletes! Mi segítünk egyedi tervezésű névjegykártyája elkészítésében, amely hűen tükrözi vállalkozása igazi arcát, és segíthet abban, hogy kapcsolati hálója értékes ügyfelekkel és üzleti partnerekkel gazdagodhasson.

Válasszon különféle papírtípusok és felületek közül, és hangsúlyozza ki egyediségét! A szükséges paraméterek megadása után saját tervezésű névjegyét gyorsan és egyszerűen, néhány kattintással megrendelheti. Egyedi igények esetén az "Egyedi ajánlatkérés" gombra kattintva kérhet a termékkel és annak kivitelezésével kapcsolatban további információt.

 


Professzionális névjegykártya nyomtatás


Mi legyen a névjegykártyán?

Nincs általános szabály arra vonatkozóan, hogy a névjegykártyának milyen információkat kell tartalmaznia. Az viszont biztos, hogy bizonyos alapinformációkat mindenképp érdemes feltüntetni.

Ilyenek például:
•    Név (akár cégnév, ha van ilyen
•    A vállalkozó foglalkozása
•    Elérhetőség (telefonszám, email cím, weboldal címe, ha van)
•    Logó (ha van ilyen)


Egyszerűnek tűnik, azonban nem ritka, hogy pont a lényeg marad le a névjegykártyáról. Sokan igyekeznek annyira egyediek lenni, hogy az végül a fontos információk olvashatóságának rovására megy. Természetesen fontos kitűnni a tömegből, azonban sokkal fontosabb, hogy a leglényegesebb információk látszódjanak.

Az alapinformációkon túl a vállalkozóra vagy cégre jellemző, hozzá passzoló idézetet is lehet tenni a névjegykártyára. Lehetőség szerint a jó ízlés határain belül, egy több sornyi hosszú idézet nem feltétlenül bizonyul jó választásnak, azonban egy rövidebb, frappánsabb idézet mindenképp ideális!

Ha több információt szeretne feltűntetni a névjegykártyán, akkor célszerű két oldalast készíteni. Ez abban az esetben is előnyös, ha két vállalkozó vagy cég együtt dolgozik partnerségben, mivel így egyik oldalra az egyik, másikra a másik kerülhet.

Ha a cél, hogy a névjegykártya igazán személyes legyen, akkor akár egy fotó is kerülhet rá a vállalkozóról. Ehhez viszont fontos, hogy rendelkezésre álljon egy profi business fotó. A hétvégi kerti partin készült kép, esetleg egy szelfi nem megfelelő.

Ha nincs business fotó vagy nem szeretné, hogy akárki láthassa a fényképét, akkor nem szükséges képet tenni a névjegykártyára. Egy jó dizájn viszont sokat dob a névjegykártyán, így szükség esetén célszerű egy jó grafikus segítségét kérni.

Akár színesben, akár fekete alapon szeretne névjegykártyát nyomtatni, nem jelent problémát, meg tudjuk oldani!
 


Névjegykártya nyomtatás színesben is

 


Minőségi névjegykártya nyomtatás

Névjegykártya - a cég, vállalkozó tükörképe

A dizájn kapcsán, annyit még érdemes kiemelni, hogy fontos, hogy a cég arculatát tükrözze. Ha a cég logója teljesen kék, akkor nem feltétlenül jó döntés egy piros betűs vagy piros alapú névjegykártyát készíteni.

Ha nincs ilyen szín, ami meghatározná a vállalkozást, akkor szabadon lehet választani. Egy markáns szín határozottságot, merészséget sugall. Az elegáns feketével vagy fehérrel viszont nem lehet melléfogni. Esetleg érdemes lehet a színek pszichológiájának is utána nézni és azt követően kiválasztani a névjegykártya főbb színeit. Ha nincs ötlete, akkor érdemes egy dizájner segítségét kérni, aki néhány támpont megadását követően elkészítheti az ideális névjegykártya dizájnt.

A termék jellemzőinek megadása után adhatja le rendelését. Ha pedig egyedi rendelést szeretne leadni ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor kattintson az Egyedi ajánlatkérés gombra!