A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Névjegykártya nyomtatás

A termék jellemzőinek megadása után adhatja le rendelését. Ha pedig egyedi rendelést szeretne leadni ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor kattintson az Egyedi ajánlatkérés gombra!

1. Paraméterek megadása

2. Mennyiség választása

Mennyiség
Nettó ár
Bruttó ár
Az árajánlat megtekintéséhez kérjük válassz a baloldali paraméterek közül!

3. Rendelje meg a terméket

Szállítás

-

Termék ár (nettó): -
Reklámhordozó termékdíjat az ár már tartalmazza
ÁFA összesen (27%): -

Összesen:

-

Kérjük a termékhez kapcsolódó fájlokat (grafikákat) a következő oldalon feltölteni!

Termékleírás

Névjegykártya


A névjegykártya nem csupán arra szolgál, hogy az adott cég vagy vállalkozó nevét és elérhetőségét prezentálja. Egy arculati eszköz, melyet a lehetséges üzleti partner magánál fog tartani, ezúton tudja meg a vállalkozó elérhetőségét. Nagyon erős marketing eszköz tud lenni, abban az esetben, ha okosan van összerakva, megalkotva.

Hiába a digitalizáció rohamos terjedése, a névjegykártya olyan örökzöld klasszikus marketing eszköz, amely önmagában lenyomat a cégről vagy a vállalkozóról. Manapság szinte minden komoly vállalkozó rendelkezik névjegykártyával.
 


Professzionális névjegykártya nyomtatás


Mi legyen a névjegykártyán?

Nincs általános szabály arra vonatkozóan, hogy a névjegykártyának milyen információkat kell tartalmaznia. Az viszont biztos, hogy bizonyos alapinformációkat mindenképp érdemes feltüntetni.

Ilyenek például:
•    Név (akár cégnév, ha van ilyen
•    A vállalkozó foglalkozása
•    Elérhetőség (telefonszám, email cím, weboldal címe, ha van)
•    Logó (ha van ilyen)


Egyszerűnek tűnik, azonban nem ritka, hogy pont a lényeg marad le a névjegykártyáról. Sokan igyekeznek annyira egyediek lenni, hogy az végül a fontos információk olvashatóságának rovására megy. Természetesen fontos kitűnni a tömegből, azonban sokkal fontosabb, hogy a leglényegesebb információk látszódjanak.

Az alapinformációkon túl a vállalkozóra vagy cégre jellemző, hozzá passzoló idézetet is lehet tenni a névjegykártyára. Lehetőség szerint a jó ízlés határain belül, egy több sornyi hosszú idézet nem feltétlenül bizonyul jó választásnak, azonban egy rövidebb, frappánsabb idézet mindenképp ideális!

Ha több információt szeretne feltűntetni a névjegykártyán, akkor célszerű két oldalast készíteni. Ez abban az esetben is előnyös, ha két vállalkozó vagy cég együtt dolgozik partnerségben, mivel így egyik oldalra az egyik, másikra a másik kerülhet.

Ha a cél, hogy a névjegykártya igazán személyes legyen, akkor akár egy fotó is kerülhet rá a vállalkozóról. Ehhez viszont fontos, hogy rendelkezésre álljon egy profi business fotó. A hétvégi kerti partin készült kép, esetleg egy szelfi nem megfelelő.

Ha nincs business fotó vagy nem szeretné, hogy akárki láthassa a fényképét, akkor nem szükséges képet tenni a névjegykártyára. Egy jó dizájn viszont sokat dob a névjegykártyán, így szükség esetén célszerű egy jó grafikus segítségét kérni.

Akár színesben, akár fekete alapon szeretne névjegykártyát nyomtatni, nem jelent problémát, meg tudjuk oldani!
 


Névjegykártya nyomtatás színesben is

Mit ér a dizájn minőség nélkül?

Örök igazság, hogy a minőségen semmi esetre sem szabad spórolni. A névjegykártya átvételt követően gyakran kerül a táska mélyére, a farzsebbe vagy a kabát zsebbe. Jobb esetben a névjegyet eltevő potenciális vásárló megőrzi, biztos helyre teszi a névjegykártyát, rosszabb esetben kimossa a ruhákkal együtt, meggyűri, leönti valamilyen üdítővel és még sorolhatnánk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a névjegykártya bírja a strapát. Ha a névjegykártya esetében a legfontosabb tényező, hogy minél olcsóbban készüljön el, akkor a végeredmény is olcsó lesz. Márpedig ez a vállalkozóról vagy az adott cégről sem fest túl pozitív képet.A névjegykártya minőségét a nyomtatás és a papír minősége befolyásolja elsősorban. Egyiken sem érdemes spórolni.


Minőségi névjegykártya nyomtatás

Névjegykártya - a cég, vállalkozó tükörképe

A dizájn kapcsán, annyit még érdemes kiemelni, hogy fontos, hogy a cég arculatát tükrözze. Ha a cég logója teljesen kék, akkor nem feltétlenül jó döntés egy piros betűs vagy piros alapú névjegykártyát készíteni.

Ha nincs ilyen szín, ami meghatározná a vállalkozást, akkor szabadon lehet választani. Egy markáns szín határozottságot, merészséget sugall. Az elegáns feketével vagy fehérrel viszont nem lehet melléfogni. Esetleg érdemes lehet a színek pszichológiájának is utána nézni és azt követően kiválasztani a névjegykártya főbb színeit. Ha nincs ötlete, akkor érdemes egy dizájner segítségét kérni, aki néhány támpont megadását követően elkészítheti az ideális névjegykártya dizájnt.