A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Naptár nyomtatás

A termék jellemzőinek megadása után adhatja le rendelését. Ha pedig egyedi rendelést szeretne leadni ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor kattintson az Egyedi ajánlatkérés gombra!

1. Paraméterek megadása

2. Mennyiség választása

Mennyiség
Nettó ár
Bruttó ár
Az árajánlat megtekintéséhez kérjük válassz a baloldali paraméterek közül!

3. Rendelje meg a terméket

Szállítás

-

Termék ár (nettó): -
Reklámhordozó termékdíjat az ár már tartalmazza
ÁFA összesen (27%): -

Összesen:

-

Kérjük a termékhez kapcsolódó fájlokat (grafikákat) a következő oldalon feltölteni!

Termékleírás

Naptár


Habár napjainkban az online naptárak hatalmas népszerűségnek örvendenek, azonban ennek ellenére, sokan ragaszkodnak a hagyományos típushoz. A kézzel fogható, klasszikus naptárak is kiválóan használhatók, sőt sokan idegenkednek a gondolattól, hogy online kelljen bepötyögni a feladatokat. Ha hagyományos naptárt készíttet, akkor az olyan lehet, amilyet csak megálmodott!
 


Naptár nyomtatás


Alakítsa saját ízlésére

A naptár kiválóan alkalmas arra, hogy a mindennapokba egy kis rendszert vigyen. Aki nehezen tartja a határidőket, annak kifejezetten ajánlott beszerezni egy naptárt vagy egy határidőnaplót. Ráadásul a naptárban a névnapokat is lehet látni. Így nem kell attól tartani, hogy elfelejteni egy ismerős névnapját.

Pont emiatt a naptár akár ajándék gyanánt is kiválóan megállja a helyét. Nem csoda, hogy kedvelt céges ajándék, a vezetők gyakran egy céges naptárral lepik meg beosztottjaikat. A naptárra rákerülhet a cég logója, illetve a cég arculatának megfelelően alkotható meg a naptár. Ha otthon szeretné használni, akkor pedig kiváló családi fotókkal, kedves emlékekkel lehet személyesebbé tenni.
 


Dizájnos naptár nyomtatás


Mire jó egy naptár?

Annak ellenére, hogy ma már nagyon sokan használnak online naptárakat, a papír alapú naptár nem tűnt el a süllyesztőben, ugyanis sokan ragaszkodnak hozzá. A nyomtatott naptár több szempontból is előnyös. Kutatások is rávilágítottak, hogy az agy sokkal jobban képes megjegyezni azokat az információkat, amelyeket saját kezűleg írunk le, mint amit pusztán bepötyögünk az okostelefonba vagy laptopba. A hagyományos naptárba való rögzítéssel minden információ jobban megmarad, ráadásul nem kell attól tartani, hogy a rögzített információk eltűnnek vagy lefagy a rendszer.

A naptárban mindent egy helyre fel lehet jegyezni. Akár egy fontos találkozóról, születésnapról, hirtelen támadt szuper ötletről van szó. Ha épp a naptár van kéznél, akkor a bevásárlólista is gyorsan lefirkantható.

Egy olyan világban, ahol az online világ mindent áthat, jó egy kicsit kiszakadni az online világból. Ha a naptár is online típusú, akkor végképp könnyű azt érezni, hogy az online világ teljesen beszippantotta. A digitális detox kifejezés manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyre többen szeretnék egy kicsit csökkenteni az online tértől való függésüket. A hagyományos naptár ezt nagy mértékben elősegíti.


Többféle típus

Ma már többféle típus áll rendelkezésre. Az igazán nagy naptárakat akár a falra is ki lehet tenni, míg a kisebbek az asztalra tehetők ki. Az igazán picik viszont akár a táskában vagy zsebben is elférnek. A naptárak különféle beosztásban készülhetnek. Lehet szó napi vagy heti, havi beosztásról. Érdemes az egyedi igényeknek megfelelően elkészíteni a naptárt, annak érdekében, hogy egész évben hasznát vegye és élvezettel használja.
 


Naptár nyomtatás


Fontos a dizájn


Vannak, akik megelégednek a legegyszerűbb agendákkal, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy a dizájn, hölgyek esetében a nőies kivitel egyre fontosabb. Sokkal inkább magáénak érezheti a naptárt, ha a saját elképzelései, ízlése szerint készül el a naptár.

Persze utólag is lehet matricázni, színes tollal írni a naptárba, de az nem ugyanaz. Akár a bohókásabb, akár a komolyabb stílus rajongója, érdemes a naptárt valamilyen módon személyessé tenni. Ez különösen abban az esetben igaz, ha a naptár ajándékba készül. A tervezés során azt is el kell dönteni, hogy fekvő vagy álló naptárt szeretne. Ha megvannak a tervek és a naptár nyomtatására van szükség, esetleg egyedi árajánlatra van szüksége, akkor készséggel állunk rendelkezésére.